Formand
Anne Lütken
Præsentation
Anne her været med fra starten og var den primære drivkraft bag bl.a. afholdelse af DM i dressur på Broholm.
 
I de "nye" omgivelser på Edelgaard er hun udover at være formand for rideklubben især aktiv i udvalget omkring handicap tiltag. Anne har egen hest opstaldet på Edelgaard.
 
Mobilnr.: 2687 0701
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Dorthe Sørensen
Præsentation
Næstformand og tovholder for sponsorudvalget. Dorthes datter, Frederikke har part på Jackie og rider Fritz i undervisning. Frederikke er junior repræsentant. Dorthes mand, Jan er valgt som revisor for klubben.
Se hele beskrivelsen
Heidi Liin
Præsentation
Heidi er aktiv både i sponsor- og handicapudvalg hvor hun blandt andet søger fonde og midler til klubben. Heidi er selv aktiv parts rytter på Max og hendes datter, Nadja er også medlem af klubben. Nadja rider Eigil''s hest Spirit.
Se hele beskrivelsen
Louise Kyhn
Præsentation
Louise er aktiv i både handicap- og sponsorudvalg. Louise og hendes datter, Sigrid er selv aktive ryttere i klubben og Louise låner hesten Amir ud til klubben. Sigrid har part på Amir og selv rider Louise på Max. 
Se hele beskrivelsen
Vivian Stenmann Eisner
Præsentation
Vivian er med i bestyrelsen på sit 2. år. Hun er tilknyttet handicapudvalget og hendes datter, Maja rider stævner for klubben. Vivian træder også gerne til som instruktør ved ferie og sygdom.
Se hele beskrivelsen
Nathja Søndergaard
Præsentation
Nathja er tovholder for klubbens aktivitetsudvalg. Hendes datter, Tajsa rider holdundervisning torsdag. Nathja har altid selv arbejdet med heste og har også undervist.
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Tanja Bramsen
Præsentation
Kontakt oplysninger
E-mail: bramsentanja@gmail.com
Mobil: 2372 3134 (efter KL 16.00 på hverdage)
 
Udover at være kasserer for klubben er Tanja også aktiv i sponsorudvalget og står for medlemsadministration samt klubbens hjemmeside. Tanja er selv nylig (april 2019) begyndt at ride på et af klubbens voksenhold. Tanja''''''''s datter, Amalie rider også for klubben men har egen hest (Cookie), som er opstaldet på Edelgaard. 
Se hele beskrivelsen