Medlemskontingent:
Børn op til 18 år incl. DRF.............................................175,- pr. halvår
Stævnemedlemskontingent…………………………….250,- pr. halvår
Voksne fra 18 år incl. DRF.............................................300,- pr. halvår
Passivt- støtte medlemskontingent..…………………...150,- pr. halvår

Alle nedenstående priser forudsætter at man er medlem af Broholm Rideklub og har betalt ovenstående kontingent.

Dressur/spring elev- og voksenhold:
Holdundervisning ugentlig under 18 år ..........................350,- pr. måned
Holdundervisning ugentlig over 18 år ............................390,- pr. måned
Opkræves over 11 måneder (ikke i juli) med lige andel uanset ferie og helligdage i enkelte måneder.

Halvparter:
Stor part..................................................................….800,- pr. måned (en gang undervisning og to gange fri ridning efter aftale)
Lille part............................................................……..600,- pr. måned (en gang undervisning og en gang fri ridning efter aftale)

Leje af elevhest/-pony:
I forbindelse med undervisning....................................200,- pr. ½ enetime
Ridning på egen hånd...………………………………250,- pr. time

Gebyr ved for sent betalt...............................................100,- pr. gang.