Medlemskontingent:
Børn op til 18 år incl. DRF.............................................175,- pr. halvår
Stævnemedlemskontingent…………………………….200,- pr. halvår
Voksne fra 18 år incl. DRF.............................................300,- pr. halvår
Passivt- støtte medlemskontingent..…………………...150,- pr. halvår

Alle nedenstående priser forudsætter at man er medlem af Broholm Rideklub og har betalt et af ovenstående kontingenter.

Dressur eller spring undervisning:
Holdundervisning ugentlig under 18 år ..........................350,- pr. måned
Holdundervisning ugentlig over 18 år ............................390,- pr. måned
Ekstra holdundervisning ugentligt uanset alder....……...250,- pr. måned
Opkræves over 11 måneder (ikke i juli) med lige andel uanset ferie og helligdage i enkelte måneder.
Fast 1/2 enetime ugentligt uanset alder...……………….600,- pr. måned
Samme pris for ryttere der har egen hest

Parter:
Stor part, voksen fra 18 år.............….800,- pr. måned (en gang holdundervisning eller 1/2 enetime og to gange ridning på egen hånd efter aftale)
Lille part, voksen fra 18 år.......……..700,- pr. måned (en gang holdundervisning eller 1/2 enetime og en gang ridning på egen hånd efter aftale)
Stor part, barn op til 18 år.............….700,- pr. måned (en gang holdundervisning eller 1/2 enetime og to gange ridning på egen hånd efter aftale)
Lille part, barn op til 18 år.......……..600,- pr. måned (en gang holdundervisning eller 1/2 enetime og en gang ridning på egen hånd efter aftale)

OBS som part har man følgende pligter:
Pudse sadel og hovedtøj tilhørende den hest man har part på med jævne mellemrum (ca. en gang om måneden)
Lukke hestene ind eller ud i den periode hvor de er inde om natten samt fodre (ca. 2-3 vagter pr. måned som tildeles i forbindelse med den dag man rider på egen hånd). Det drejer sig om lørdag eftermiddag samt søndag morgen og søndag eftermiddag. Hestene skal ud senest kl 9 og de skal tages ind inden det begynder at blive mørkt.

Leje af elevhest/-pony:
I forbindelse med undervisning....................................150,- pr. ½ enetime
Ridning på egen hånd...………………………………100,- pr. time

Leje af elevhest/-pony IKKE medlem:
I forbindelse med undervisning....................................250,- pr. ½ enetime
Ridning på egen hånd...………………………………200,- pr. time

Gebyr ved for sent betalt...............................................100,- pr. gang.